Caroline Wozniacki, învinsă de Daria Kasatkina în sferturile turneului de la Sankt Petersburg

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, liderul mondial, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA Premier de la Sankt Petersburg, fiind învinsă, vineri, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, de rusoaica Daria Kasatkina, cap de serie numărul 8 şi locul 23 WTA.

563 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki, învinsă de Daria Kasatkina în sferturile turneului de la Sankt Petersburg

Caroline Wozniacki, învinsă de Daria Kasatkina în sferturile turneului de la Sankt Petersburg

Este prima înfrângere suferită de către campioana de la Australian Open, după o serie de opt victorii consecutive, între care şi succesul obţinut împotriva Simonei Halep în finala de la Melbourne.

Wozniacki a pierdut în faţa rusoaicei la capătul unui meci care a durat o oră şi 32 de minute, în care liderul mondial a servit un as, a comis o dublă greşeală şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 70 la sută cu prima minge şi 60 la sută cu cea de-a doua. Trei break-uri a reuşit daneza, care şi-a cedat serviciul de patru ori.

În semifinale, Kasatkina o va întâlni pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, a patra favorită şi numărul 10 mondial.

În cealaltă semifinală se vor întâlni germanca Julia Goerges, locul 12 WTA, şi cehoaica Petra Kvitova, locul 29 WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici