Sepsi Sfântu Gheorghe învinge Poli Timişoara, scor 1-0, în primul meci al etapei a 23-a din Liga 1

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ACS Poli Timişoara, în primul meci al etapei a 23-a din Liga 1.

314 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sfântu Gheorghe învinge Poli Timişoara, scor 1-0, în primul meci al etapei a 23-a din Liga 1

Sepsi Sfântu Gheorghe învinge Poli Timişoara, scor 1-0, în primul meci al etapei a 23-a din Liga 1

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de veteranul Attila Hadnagy, în minutul 87, după o deviere cu capul a lui Benjamin Kuku, urmată de un şut superb al atacantului în vârstă de 37 de ani.

În clasament, Sepsi a acumulat 18 puncte şi a urcat pe locul 12, la trei puncte avans de Gaz Metan, care se află acum pe penultimul loc, şi la nouă de ultima clasată, Juventus Bucureşti. Poli Timişoara rămâne pe 9, cu 26 de puncte.

Sepsi: Rîmniceanu - Dalmau, Viera, Obsivac, Sato - Ghinga, Rodriguez (Hadnagy 69') - Oliveira, I. Fulop, Hamed (P. Petre 52') - Kuku (C. Dima 90+1'). Antrenor: Eugen Neagoe.

Poli Timişoara: Curileac - Străuţ, Khubutia, Melinte, Şeroni (G. Neagu 70') - Artean, Enescu (Doman 72') - Ciucur, Vaşvari, Bîrnoi (Velcotă 90+1') - Drăghici. Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Viera 66', Oliveira 76', Ghinga 88', Rîmniceanu 90+5'/Drăghici 50', Bîrnoi 89'.

Arbitri: Iulian Călin (Ştefăneşti) - centru; Ciprian Florin Danşa (Satu Mare), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel) - asitenţi; Florin Marcu (Oradea) - rezervă.

Observatori: Costin Ioan Toma (Piatra Neamţ, CCA), Marian Ivan (Braşov, LPF).

Stadion: Ilie Oană, Ploieşti.

Citeşte şi: ŞTIRILE MEDIAFAX

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici