Casa lui Mititelu, supravegheată de Poliţie

Numărul patrulărilor echipajelor de poliţie în aproprierea locuinţei finanţatorului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a crescut în ultimele 24 ore, după ce mai mulţi suporteri craioveni supăraţi de înfrângerea în faţa lui Dinamo Bucureşti au încercat să arunce cu torţe în sediul din Bănie.

122 afișări
Imaginea articolului Casa lui Mititelu, supravegheată de Poliţie

Casa lui Mititelu, supravegheată de Poliţie (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, agent Amelia Căprărin, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că în urma incidentelor petrecute în centrul Craiovei luni seară, când aproximativ o sută de suporteri ai Universităţii Craiova au aruncat cu torţe spre clădirea clubului patronat de Adrian Mititelu, numărul patrulărilor echipajelor în zona locuinţei finanţatorului echipei de totbal a fost mărit.

"Locuinţa se află pe un traseu pe care trece constant un echipaj al poliţiei. De aseară (luni - n. r.), numărul patrulărilor a crescut în acea zonă", a declarat agent Amelia Căprărin.

Aproximativ o sută de suporteri ai formaţiei Universitatea Craiova au încercat, luni seară, să arunce cu torţe în sediul clubului condus de Adrian Mititelu, însă au fost dispersaţi de către forţele de ordine. Deoarece nu au reuşit să arunce în balconul sediului, fanii au aruncat torţe spre alte clădiri.

Universitatea Craiova a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Dinamo, în etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici