Cât va plăti FRF pentru partidele naţionalei cu Ungaria şi Turcia

Federaţia Română de Fotbal a aprobat, în şedinţa de luni, de la Casa Fotbalului, bugetul aferent partidelor pe care echipa naţională le va susţine cu Ungaria şi Turcia, informează site-ul oficial al FRF.

191 afișări
Imaginea articolului Cât va plăti FRF pentru partidele naţionalei cu Ungaria şi Turcia

Cât va plăti FRF pentru partidele naţionalei cu Ungaria şi Turcia (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Cheltuielile Federaţiei Române de Fotbal cu organizarea partidelor echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia, programate la Bucureşti în 6 şi 10 septembrie în cadrul preliminariilor CM 2014, se ridică la aproximativ 900.000 de euro.

De asemenea, FRF va cheltui suma de 30.200 de euro cu deplasarea şi pregătirea lotului echipei naţionale de tineret a României în vederea meciului cu selecţionata similară a Muntenegrului, programat în 10 septembrie, la Podgorica, în cadrul preliminariilor Campionatului European Under 21.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici