Caz halucinant în fotbalul românesc: Un arbitru a fost lovit şi apoi strâns de gât de un jucător

Caz halucinant în judeţul Sălaj, unde un arbitru a fost lovit şi apoi prins de gât de un jucător. În ciuda celor întâmplate, jucătorul, pe numele său Marian Silaghi a primit doar patru etape de suspendare.

3010 afișări
Imaginea articolului Caz halucinant în fotbalul românesc: Un arbitru a fost lovit şi apoi strâns de gât de un jucător

Caz halucinant în fotbalul românesc: Un arbitru a fost lovit şi apoi strâns de gât de un jucător

Totul s-a petrecut la meciul dintre Rapid Zimbor şi Agronova Dragu. Centralul acelei partide, Nicuşor Pop, a relatat cele întâmplate şi s-a arătat indignat: “Vreau să lămuresc pe toată lumea. Am fost lovit, adevarul este acesta, nu dureros, nu cu o forţă excesivă, nu cu urmări, dar am fost lovit. Acei oameni care susţin cu totul şi cu totul altceva, împreună cu observatorul meciului, nu cunosc adevăratul sens al cuvantului lovire, care conform DEX rezultă cam asa “Lovire = Infracţiune care constă în atingerea corpului unei persoane prin acte de violenţă fizică”. Dar se pare că în Sălaj se consideră lovire doar atunci când există urmări evidente sau când pumnul lasă sânge.

În minutul 75 cand l-am eliminat pe jucatorul cu nr 20 al echipei gazdă, acesta a sărit asupra mea lovindu-mâ cu podul palmei la nivelul feţei, dupa cum spuneam acesta nu a foslosit o forţă excesivă, acesta a încercat să ma prindă de gât iar în momentul în care s-a repezit asupra mea din cauza vitezei cu care a reacţionat acesta m-a lovit, voluntar sau nu asta nu am de unde să ştiu. Dupa ce am fost lovit, acesta m-a strâns de gât, m-a târât de pamant şi mi-a sustras fluierele. Din momentul în care acesta a sărit asupra mea au durat clipe bune până ca cineva sa intervină, din interiorul terenului dar, surpiză, nici din afara terenului, nu a intervenit nimeni. Deoarece pe toată durata jocului nu am văzut vreun om de ordine vizibil prezent”, a spus Pop, pentru sportulsălăjean.ro.

Pop i-a acordat al doilea cartonaş galben lui Silaghi, moment în care acesta a recurs la violenţă. Sursa citată mai scrie că arbitrul a depus o plângere la poliţie şi urmează să-l dea în judecată pe agresor. Rapid Zimbor (Liga a patra) a deschis scorul în minutul 70 al partidei, dar centralul a fluierat finalul în minutul 75.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici