Ce spune Ciprian Marica despre incidentul avut cu câţiva fotoreporteri

Fotbalistul Ciprian Marica a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, referitor la incidentul avut cu câţiva fotoreporteri care îl filmau, că a luat camera unuia dintre ei pentru a şterge înregistrarea, precizând că urma să înapoieze aparatul după ce făcea acest lucru.

156 afișări
Imaginea articolului Ce spune Ciprian Marica despre incidentul avut cu câţiva fotoreporteri

Ciprian Marica (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Incidentele de aseară au degenerat. Ciprian Marica nu este un hoţ. Nu sunt omul care să fure. Am vrut să mă protejez de agresivitatea şi injuriile care mi s-au adresat. Ce s-a întâmplat aseară nu este singular. Lucrurile sunt premeditate. Îmi asum faptul că sunt sportiv de performanţă şi nu am ce să ascund, însă viaţa mea privată nu trebuie să privească pe nimeni. Am vrut să mă protejez. Am cerut să nu mai fiu filmat, dar nu s-a întâmplat asta. Am încercat să iau camera acestor indivizi, să şterg filmarea cu mine şi nu pentru a o fura, urmând să o înapoiez după ce făceam acest lucru", a explicat Marica.

Atacantul echipei naţionale a afirmat că a înapoiat camera de luat vederi în această dimineaţă. "Trist este că aseară, la ora 03.50, mă aflam acasă, iar aceşti indivizi băteau cu pumnii şi picioarele să le înapoiez camera. Eram singur acasă şi nu aveam cum să le răspund. Am înapoiat camera de luat vederi. Astăzi de dimineaţă le-a fost predată. Camera nu avea card sau casetă, ci doar un hard intern. Am fost la poliţie şi am declarat ce aveam de declarat", a precizat Marica.

Un fotoreporter a depus, joi, o plângere pentru agresiune la Secţia 4 de poliţie împotriva jucătorului Ciprian Marica, după ce aceştia au fost implicaţi într-un incident în trafic, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

"Ciprian Marica ar fi fost implicat într-un incident cu fotojurnalişti, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în jurul orei 02.00. Ar fi fost o şicanare în trafic. Un fotojurnalist a depus o plângere la secţie pentru agresiune", au spus sursele citate.

Poliţiştii Secţiei 4 fac verificări în acest caz, potrivit surselor citate. "În prezent au loc cercetări şi verificări la Secţia 4, pentru a stabili ce s-a întâmplat", au mai spus sursele citate.

Atacantul echipei naţionale este liber de contract după ce înţelegerea cu Schalke 04 a expirat în această vară. El se antrenează în Bucureşti sub îndrumarea unui preparator fizic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici