Ceahlăul Piatra Neamţ - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, în Liga I

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a înregistrat a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu din acest sezon, în urma eşeculului suferit, sâmbătă, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 2-1 (1-1).

49 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul Piatra Neamţ - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, în Liga I

Ceahlăul Piatra Neamţ - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, în Liga I

Golurile au fost marcate de Radu Doicaru '23, pentru Ceahlăul, respectiv Novak Martinovici '20 şi Adrian Nalaţi '54, pentru Pandurii Târgu Jiu.

0-1: Martinovici a deschis scorul în urma unei lovituri libere, de la marginea careului de 16 metri, acordată după un fault al portarului Roheţki, fază la care oaspeţii au solicitat penalti, susţinând că infracţiunea a avut loc în interiorul suprafeţei de pedeapsă.

1-1: Barna a executat o lovitură de la aproximativ 25 de metri, balonul a lovit bara şi a ajuns la Doicaru, aflat la circa 10 metri, iar atacantul formaţiei Ceahlăul a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj.

1-2: Adrian Nalaţi a marcat golul victoriei cu o lovitură de cap, în urma unei centrări de pe partea dreaptă a lui Ionuţ Stancu.

Min. 68: Brazilianul Fabron de Oliveira a ratat un penalti, acordat de arbitrul Paul Unimăţan în urma unui henţ comis de Adrian Rusu.

Ceahlăul: 12. Roheţki (22. Savu '46) - 2. Burlacu, 24. Forminte, 5. Ichim, 8. Barna - 6. Achim - 15. Bădescu, 13. Onciu (14. Gafiţa '56), 7. Cebotaru - 19. Fabron (26. Prodan '71), 9. Doicaru. Antrenor: Florin Marin.

Pandurii Tg. Jiu: 80. Mingote - 16. Ad. Rusu, 18. Martinovici, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso - 8. I. Stancu (9. Tilincă '56), 21. Fl. Stângă, 17. Nalaţi, 29. Grecu - 28. Basara (37. Hidişan '57), 20. Stromajer (24. Murgan '81). Antrenor: Sorin Cârţu.

Cartonaşe galbene: Roheţki '19, Forminte '73, Burlacu '80 / Cardoso '66, Hidişan '69

Arbitri: Paul Unimăţan (central) - Eduard Crângaşu, Nicolae Megheşan (asistenţi) - Emil Voicu (rezervă).

Observatori: Mircea Călin, Mircea Salomir.

La partidă au asistat aproximativ 5000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici