Cerere record de bilete pentru Euro-2012

UEFA a anunţat un număr record de cereri - peste 12 milioane - pentru bilete la Campionatul European din 2012, vineri, la finalul perioadei de înregistrare a acestora.

22 afișări
Imaginea articolului Cerere record de bilete pentru Euro-2012

Cerere record de bilete pentru Euro-2012 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este un record istoric pentru Campionatul European", se arată într-un comunicat al forului european, care menţionează că numărul total al cererilor a fost de 12.149.425, ceea ce repreezintă o creştere cu 17 la sută în raport cu ediţia din 2008 a CE, găzduită de Elveţia şi Austria.

Persoanele interesate au avut la dispoziţia toată luna martie pentru a-şi depune cererile - patru bilete de persoană - pe site-ul UEFA, singurul autorizat în acest sens.

Peste 550.000 de bilete vor fi disponibile pentru marele public la Euro-2012. Cu patru ani în urmă, s-au înregistrat 10,4 milioane de cereri pentru cele 300.000 de bilete disponibile.

În perioada 19-22 aprilie, UEFA va organiza o loterie, în urma căreia vor fi desemnaţi câştigătorii tichetelor. Potrivit organizatorilor, vânzarea de bilete trebuie să genereze aproximativ 100 de milioane de euro.

Cel mai ieftin bilet în 2008 era 45 de euro, în timp ce în 2012 va fi de 30 de euro, iar cel mai scump rămâne neschimbat, respectiv 600 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici