CFR a fost eliminată din preliminariile Champions League

  • CFR a ajuns în turul al doilea după ce a eliminat-o pe Floriana (Malta)
  • Debeljuh a egalat în minutul 3 de prelungiri
  • Clujenii vor întâlni o echipă eliminată în primul tur CL sau în calificări
1343 afișări
Imaginea articolului CFR a fost eliminată din preliminariile Champions League

CFR a fost eliminată din preliminariile Champions League

CFR Cluj a fost eliminată din turul al doilea preliminar din Champions League la penalty-uri de Dinamo Zagreb, după 2-2 la finalul celor 90 de minute regulamentare.

N-a fost seara norocoasă a CFR-ului. Băieţii lui Dan Petrescu au avut penalty ratat şi un om în plus timp de aproape 40 de minute, dar nu a fost să fie. Noul varf, Debeljuh, i-a dus pe clujeni în prelungiri, însă fundaşul Boli i-a îngropat la penalty-uri.

CFR ar putea avea, totuşi, o şansă bună în Europa League. Din cauza programului dat peste cap de pandemie, două dintre campioanele eliminate în turul 2 din Champions League vor primi biletul de aur cu destinaţia în play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici