CFR Cluj învinsă pe Olimpico de Lazio care a jucat 75 de minute în 10 oameni

Campioana României, CFR Cluj, a disputat joi seara meciul din prima manşă a şaisprezecimilor UEFA Conference League în deplasare la Lazio, fiind învinsă la limită cu 1-0 pe Stadio Olimpico. Gazdele au jucat în 10 oameni din minutul 15.

2308 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj învinsă pe Olimpico de Lazio care a jucat 75 de minute în 10 oameni

Sursa foto: MediafaxFoto

Echipa condusă de Dan Petrescu nu a reuşit să profite de eliminarea timpurie a fundaşului spaniol Patric, care a faultat din postură de ultim apărător, primind cartonaş roşu direct.

Înainte de eliminare, Scuffet i-a salvat pe ardeleni de la primirea unui gol, intervenind salvator la şutul pe centrul porţii a lui Milinkovic-Savic.

CFR a reuşit să pună presiune pe gazde timp de câteva minute după eliminare, însă execuţiile lui Krasniqi şi Boateng nu au pus în pericol poarta lui Maximiano.

În al patrulea minut suplimentar de joc, CFR a primit gol după o fază fixă, centrarea lui Felipe Anderson din lovitură liberă fiind valorificată de Ciro Immobile , care l-a învins din careu pe Scuffet.

Schimbările ofensive făcute de Dan Petrescu la pauză s-au dovedit în cele din urmă ineficiente, feroviarii clujeni trimiţând un singur şut pe spaţiul porţii, care însă nu a pus probleme lui Maximiano.

Returul se joacă peste o săptămână în Gruia, unde ardelenii vor avea nevoie de o victorie la două goluri pentru a-şi asigura calificarea în optimile de finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici