Ciprian Marica: Nu cred că mai are rost să vorbim despre performanţele lui Daum; suntem cu toţii dezamăgiţi

Prezent la o acţiune în cadrul campaniei "Viitorul strigă prezent!", pe Arena Naţională, fostul fotbalist Ciprian Marica a vorbit despre ultima contraperformanţă a echipei naţionale a României, care a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Marica a spus că îşi doreşte un selecţioner român.

201 afișări
Imaginea articolului Ciprian Marica: Nu cred că mai are rost să vorbim despre performanţele lui Daum; suntem cu toţii dezamăgiţi

Ciprian Marica: Nu cred că mai are rost să vorbim despre performanţele lui Daum; suntem cu toţii dezamăgiţi

Fostul căpitan al echipei naţionale este de părere că nu merită să se mai discute despre performanţele lui Daum la echipa naţională. Deşi nu crede că cineva are ceva personal cu Daum, Marica susţine că toată lumea este dezamăgită de campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia. Fostul atacant este de părere că fotbalul din România ar trebui să fie condus de foştii jucători care au făcut performanţă şi îşi doreşte ca următorul selecţioner să fie român.

"Nu cred că domnul mai are... Mai merită să discutăm despre performanţele dânsului (n.r. - Christoph Daum) la echipa naţională. Cu toţii suntem dezamăgiţi, am discutat în nenumărate rânduri despre subiectul ăsta. Înţeleg că de luni, probabil, nu va mai fi, aşa că îi urăm, în primul rând, să fie sănătos. Personal cred că nimeni nu are nimic cu domnul Christoph Daum, însă performanţele şi tot ce a reuşit la echipa naţională nu ne-au încântat.

E trist că, cu atât de multe meciuri înainte, România nu mai are nicio şansă. E trist, însă e un moment important pentru noi toţi să realizăm că fotbalul trebuie dat celor din fenomen, celor care, cu pasiune şi cu dăruire, au reuşit să facă performanţe pentru echipa naţională şi pot întoarce, din experienţa lor, fotbalului.

Nu, n-am preferinţe. Cred, însă, sau îmi doresc să cred că va fi un român. Asta este ceea ce îmi doresc", a spus Ciprian Marica.

Marica spune abia aşteaptă momentul în care România se va califica la un Campionat Mondial şi ştie ce trebuie făcut pentru ca naţionala să aibă succes.

"Cred că sunt jucători buni în România. Sigur că trebuie investiţii făcute la copii şi juniori, avem nevoie de ei. Cred că dacă vrem să schimbăm cu adevărat ceva în România trebuie să începem în primul rând cu noi. E trist, ca şi suporter al echipei naţionale îmi e greu şi, sincer, abia aştept momentul în care ne vom califica şi vom reuşi şi noi să fim cu adevărat fericiţi. Pentru asta trebuie să ajutăm noii jucători, noii fotbalişti, să aibă încredere în ei. Trebuie să avem modele pentru ei. Cred că sunt, în România, oameni de valoare care pot fi un exemplu pentru tinerii care sunt în momentul acesta la echipa naţională", a conchis Ciprian Marica.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici