Claudiu Keşeru are coronavirus

  • Claudiu Keşeru are coronavirus
  • Atacantul român a reluat antrenamentele la Ludogoreţ
  • Şi un alt jucător al campioanei Bulgariei, Jorginho, a fost testat pozitiv
770 afișări
Imaginea articolului Claudiu Keşeru are coronavirus

Claudiu Keşeru a fost testat pozitiv la COVID-19

Claudiu Keşeru a primit o veste proastă. Atacantul a revenit la antrenamentele lui Ludogoreţ şi a fost testat pozitiv la COVID-19. Anunţul a fost făcut de club pe site-ul oficial.

Keşeru nu este singurul jucător din lotul campioanei Bulgariei care a luat virusul. Jorginho a fost şi el testat pozitiv. Ceilalţi jucători de la Ludogoreţ au avut rezultate negative. Keşeru a fost golgheterul bulgarilor în sezonul trecut, cu 12 reuşite.

Echipa sa va juca în preliminariile Champions League, iar în turul al doilea i-ar putea fi adversară campioanei României, CFR Cluj. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici