Claudiu Niculescu: Sper să rămân antrenor la Universitatea Cluj şi după jocul cu Pandurii

Antrenorul interimar al formaţiei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat, marţi, că speră ca, printr-un rezultat bun în jocul de sâmbătă, cu Pandurii Târgu-Jiu, să-l convingă pe finanţatorul Florian Walter că merită să rămână pe banca tehnică.

12 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu: Sper să rămân antrenor la Universitatea Cluj şi după jocul cu Pandurii

Claudiu Niculescu: Sper să rămân antrenor la Universitatea Cluj şi după jocul cu Pandurii (Imagine: Constatin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Mă simt bine în noua postură. Ştiam că va veni la un moment dat şi această clipă, în care să fac pasul spre o nouă meserie. Am avut mulţi antrenori de-a lungul carierei, dar pot spune că trei dintre ei m-au influenţat mai mult. Nu vreau să dau nume, pentru că nu doresc să supăr pe nimeni. Domnul Walter m-a rugat să pregătesc echipa pentru meciul cu Pandurii. Sper să-l conving să mă păstreze, dacă mă ajută şi rezultatul", a spus Claudiu Niculescu.

Elev al Şcolii Federale de Antrenori, atacantul în vârstă de 34 de ani a afirmat că va primi o derogare pentru a putea sta pe bancă la meciul cu Pandurii, iar apoi există posibilitatea numirii unui director tehnic: "Am înţeles că pot primi o derogare, pentru că e un caz special. Există şi varianta numirii unui director tehnic, la fel cum s-a întâmplat la Timişoara şi la Bistriţa".

Claudiu Niculescu a condus, luni, ambele antrenamente ale formaţiei Universitatea Cluj, fiind secondat de Emil Szolomajer şi de preparatorul fizic Alessandro Sarroco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici