Clubul Rapid, sancţionat cu penalitate sportivă de 22.500 de lei de Comisia de Disciplină

Clubul Rapid a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu o penalitate sportivă de 22.500 de lei pentru incidente provocate de suporteri la partida din deplasare cu CSU Craiova, informează site-ul oficial al LPF.

84 afișări
Imaginea articolului Clubul Rapid, sancţionat cu penalitate sportivă de 22.500 de lei de Comisia de Disciplină

Clubul Rapid, sancţionat cu penalitate sportivă de 22.500 de lei de Comisia de Disciplină (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Clubul CSU Craiova a fost sancţionat, miercuri, cu "avertisment" tot pentru incidente create în timpul meciului din cadrul etapei a XV-a a Ligii I.

Tot pentru incidente create de suporteri la partida cu Gaz Metan Mediaş a fost sancţionată şi gruparea Dinamo Bucureşti cu o penalitate sportivă de 11.250 de lei. Jucătorul dinamovist Constantin Grecu, eliminat în timpul partidei, a fost sancţionat cu suspendare pentru două etape şi o penalitate de 3.000 de lei.

Antrenorul formaţiei Concordia Chiajna, Marius Şumudică, a fost sancţionat de către membrii comisiei pentru incidente la partida cu FC Viitorul, cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 5.670 de lei.

Jucătorii Florin Bejan (ASA Târgu Mureş) şi William De Amorim (Astra Giurgiu), eliminaţi, au fost sancţionaţi cu suspendare pentru un joc şi o penalitate de 740 de lei, iar George Florescu (Astra Giurgiu) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 740 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici