Conceicao: Nu meritam acest rezultat, nu am fost inferiori Stelei

Antrenorul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat că jucătorii săi sunt trişti pentru că nu au reuşit să scrie o pagină de istorie pentru club şi oraş, menţionând că formaţia sa nu merita să nu se califice în finala Cupei României, nefiind inferioară celei mai titrate echipe din România.

96 afișări
Imaginea articolului Conceicao: Nu meritam acest rezultat, nu am fost inferiori Stelei

Conceicao: Nu meritam acest rezultat, nu am fost inferiori Stelei (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

"Suntem foarte trişti pentru ce s-a întâmplat în această seară, nu am reuşit să scriem o pagină de istorie pentru acest club şi acest oraş. Din punctul meu de vedere, tactic am controlat jocul, dar a venit finalul cu acea execuţie de excepţie, care a reuşit să califice adversarul în finală. Îmi felicit jucătorii pentru felul în care au răspuns la tot ce le-am cerut încă de la venirea mea la FC Braşov, este un rezultat nedrept pentru ei. Nu meritam acest rezultat, am jucat o dublă manşă cu cea mai titrată echipă din România şi nu se poate spune că am fost inferiori. În repriza a doua am jucat tactic bine, dar în ultimele 15 minute ne-am retras mult, iar adversarul a reuşit să marcheze. Am fost nevoit să fac trei schimbări relativ repede din cauza accidentărilor, iar pe final când se impunea să schimbăm ceva în defensivă, nu am mai putut face asta", a spus Conceicao în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a adăugat că a remarcat la Steaua o schimbare de atitudine din partea jucătorilor: "Ce pot remarca la Steaua este că s-a schimbat mult atitudinea jucătorilor, faţă de manşa tur, pentru că tactic era greu ca orice antrenor să schimbe ceva în câteva zile".

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României-Timişoreana, pentru a 21-a oară în istorie, după 12 ani, în urma remizei, scor 1-1, de miercuri, din deplasare, cu echipa FC Braşov, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0, Steaua calificându-se în finală datorită golului marcat în deplasare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici