Concordia Chiajna negociază transferul lui Adrian Cristea

Gruparea Concordia Chiajna negociază transferul mijlocaşului Adrian Cristea, a declarat, miercuri, managerul general al clubului ilfovean, Narcis Răducan, în timp ce antrenorul Marius Şumudică a menţionat că jucătorul reprezintă un pariu pentru el.

139 afișări
Imaginea articolului Concordia Chiajna negociază transferul lui Adrian Cristea

Concordia Chiajna negociază transferul lui Adrian Cristea (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"Apropo de jucători noi, încercăm un pariu, personal, cu Adrian Cristea. Azi va veni aici şi vom negocia cu el. Să vedem dacă putem să-l determinăm să joace din nou fotbal la nivelul la care s-a făcut cunoscut", a declarat Răducan.

El a adăugat că gruparea ilfoveană nu va face alte achiziţii pe finalul actualei perioade de transferuri. "Dacă ne luăm după meciurile din primele etape ar mai fi două-trei poziţii vulnerabile, dar trebuie să luăm în calcul şi faptul că e extrem de dificil ca antrenorul să omogenizeze 16 jucători într-o lună. Nu vreau să facem însă mutări de dragul de a le face. Dacă lucrurile merg aşa cum ne dorim, atunci poate că în iarnă ne vom mai regla puţin lotul", a spus Narcis Răducan.

Şi pentru tehnicianul Marius Şumudică, Adrian Cristea reprezintă un pariu: "Îmi aduc aminte de antrenorul cu care am câştigat un titlu, de Mircea Lucescu, care avea mereu câte un pariu, de a regenera jucători. Pentru mine, Adrian Cristea e un pariu. Vom avea o discuţie şi, dacă el va dori să vină, pentru că la Chiajna nu sunt cine ştie ce condiţii financiare, asta mă face să gândesc că el vrea să joace fotbal. Dacă va accepta ce i se va propune şi va dori să reapară în circuitul fotbalului românesc şi să facă performanţă, atunci este binevenit".

Şumudică a menţionat că în cazul în care va fi transferat, Adrian Cristea trebuie să recompenseze încrederea care îi este acordată prin renunţarea la viaţa mondenă. "Cristea este un jucător care poate face diferenţa, care îţi poate decide meciul dacă este la parametrii normali. Sper să se gândească la lucrul acesta. Este pentru el o mână întinsă de cei de aici, atunci şi el trebuie să recompenseze această încredere. Şi să dispară un pic din viaţa asta, din showbiz, unde toată lumea pune pe el eticheta de croitor sau altceva. Lumea trebuie să înţeleagă faptul că el a fost un jucător foarte bun, un fotbalist care la ora actuală mai are încă multe de dat. Dacă el va înţelege lucrul ăsta, atunci îl vom susţine. De asta facem acest pas. Şi noi avem nevoie de el, de fotbalistul Adrian Cristea", a explicat tehnicianul.

Adrian Cristea, 30 de ani, a fost în probe şi la Rapid, el evoluând o jumătate de repriză într-un meci amical cu formaţia din Liga a III-a Juventus Bucureşti, însă antrenorul Ionel Ganea nu l-a păstrat în lot, deoarece jucătorul nu era într-o formă fizică optimă.

Mijlocaşul Adrian Cristea a evoluat ultima oară la Steaua, grupare cu care şi-a reziliat contractul la începutul acestui an. La sfârşitul lunii iulie el s-a pregătit câteva zile cu lotul formaţiei Universitatea Cluj, însă nu a ajuns la un acord cu conducerea grupării ardelene. În cariera sa de până acum, Cristea a mai jucat la Politehnica Iaşi, Dinamo Bucureşti, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi Standard Liege.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici