Conducerea statului Qatar a înaintat o ofertă de cumpărare a clubului Manchester United

Familia regală din Qatar a înaintat o ofertă de cumpărare a clubului englez Manchester United, în schimbul a 1,76 miliarde de euro, sumă considerată insuficientă de familia Glazer, proprietara grupării britanice, informează publicaţia Sunday Times.

52 afișări
Imaginea articolului Conducerea statului Qatar a înaintat o ofertă de cumpărare a clubului Manchester United

Conducerea statului Qatar a înaintat o ofertă de cumpărare a clubului Manchester United (Imagine: Mediafax Foto)

Statul asiatic, gazda turneului final al Cupei Mondiale din 2022, a înaintat oferta respectivă, în decembrie 2010, prin intermediul unui fond de investiţii controlat de familia regală.

Proprietarii americani ai clubului englez estimează, însă, că valoarea grupării se ridică la aproximativ 2,34 miliarde de euro. Familia Glazer a cumpărat Manchester United, în anul 2005, cu aproximativ un miliard de euro.

Conducerea clubului din Manchester a dezminţit informaţiile referitoare la oferta sosită din partea Qatarului şi a menţionat că gruparea nu este de vânzare, mai precizează Sunday Times.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici