Copos: Simt o imensă frustrare în suflet, dar mă bucur că am demonstrat că suntem mai buni ca Steaua

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că simte o imensă frustrare în suflet după înfrângerea de joi seara din Cupa României, dar în acelaşi timp este bucuros pentru că formaţia giuleşteană a demonstrat că este mai bună decât Steaua.

26 afișări
Imaginea articolului Copos: Simt o imensă frustrare în suflet, dar mă bucur că am demonstrat că suntem mai buni ca Steaua

Copos: Simt o imensă frustrare în suflet, dar mă bucur că am demonstrat că suntem mai buni ca Steaua (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt amărât, nu am dormit deloc azi-noapte. Simt o imensă frustrare în suflet, a fost un ghinion fantastic. Am avut mult mai multe ocazii decât Steaua şi mult mai periculoase. De fapt, ei au avut una singură tot meciul şi au marcat. Băieţii meritau să câştige, s-au dăruit total, au demonstrat că sunt valoroşi. Asta este satisfacţia mea, bucuria mea după acest meci, faptul că am demonstrat că suntem mai buni ca Steaua. Deşi Steaua este o echipă mare, au jucători cât pentru două echipe. Dar cu toate astea am pierdut, ăsta este fotbalul, poate de aia e frumos şi îl iubim toţi", a spus oficialul grupării giuleştene.

George Copos susţine că arbitrul Alexandru Tudor a procedat corect refuzând să fluiere finalul meciului în minutul 11, când partida a fost întreruptă din cauza incidentelor provocate de suporterii formaţiei Steaua. El a adăugat că Rapid nu va câştiga niciodată la masa verde, aşa cum a procedat Steaua în "cazul bricheta" în urmă cu doi ani.

"Arbitrul a procedat corect. Nu trebuia întrerupt meciul din cauza acelor incidente. Rapid nu poate câştiga o partidă la masa verde. Ăsta e spiritul Rapidului, această echipă câştigă doar pe teren, nu în altă parte. Îmi pare rău pentru suporterii stelişti şi chiar mă gândeam că poate trebuia să facem eforturi să fim gazde mai bune", a precizat Copos.

Acţionarul majoritar al FC Rapid îi doreşte lui Gigi Becali ca Steaua să joace finala Cupei României - Timişoreana. "N-am vorbit cu Gigi Becali, nu vorbesc cu el. Îi doresc să fie sănătos şi să se bucure de rezultat. Şi chiar îi doresc să joace finala Cupei. Într-un fel merită să joace finala pentru că a făcut investiţii foarte mari, a dat foarte mulţi bani la Unirea Urziceni să aducă acei jucători", a afirmat George Copos.

Echipa Rapid a fost învinsă, joi seara, în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, cu scorul de 1-0, de formaţia Steaua, ratând astfel calificarea în faza semifinalele competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici