Cosmin Contra: Dintre formaţiile aflate în prima urnă am dat peste cel mai dificil adversar

Tehnicianul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, luni, că echipa sa va avea cea mai dificilă adversară în 16-imile de finală ale Cupei României, dintre grupările ce s-au aflat în prima urnă la tragerea la sorţi.

177 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Dintre formaţiile aflate în prima urnă am dat peste cel mai dificil adversar

Cosmin Contra (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Dintre formaţiile aflate în prima urnă am dat peste cel mai dificil adversar (n.r. - FC Universitatea Craiova). Va fi un meci greu, o deplasare lungă la Turnu Severin, dar, dacă vrem să câştigăm din nou Cupa României, va trebui să învingem orice echipă, indiferent de numele acesteia", a spus Contra, potrivit fcpetrolul.ro.

La rândul său, team managerul Cristian Vlad a declarat, la Casa Fotbalului, că echipa prahoveană ar fi putut să pice mai bine în 16-imi: "O tragere aşa şi aşa, dar se putea şi mai bine. Suntem o echipă puternică, care impune respect pe orice stadion din România şi vom merge să trecem în turul următor. Obiectivul rămâne păstrarea trofeului la Ploieşti. Ne dorim să realizăm o performanţă frumoasă, să-i mulţumim pe suporterii noştri şi vom face totul pentru a îndeplini aceste obiective".

Formaţia Petrolul Ploieşti, deţinătoarea Cupei României, va întâlni în 16-imile de finală ale ediţiei 2013/2014 echipa de ligă secundă FC Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, luni, la Casa Fotbalului.

În prima urnă la tragerea la sorţi s-au mai aflat Steaua, Pandurii, Astra, FC Vaslui şi Dinamo. Steaua Bucureşti va întâlni formaţia de liga a patra Avântul Bârsana, Pandurii Târgu Jiu formaţia de eşalon secund Farul Constanţa, Astra Giurgiu va juca împotriva ACS Berceni (Liga II), FC Vaslui cu CSM Reşiţa (Liga II) şi Dinamo Bucureşti cu CS Sănătatea Cluj (Liga III).

Meciurile vor avea loc în 25 septembrie, cu începere de la ora 16.00, cu excepţia jocurilor televizate, acestea urmând să se dispute în zilele de 24/25/26 septembrie, după caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici