Cosmin Contra: Mă simt vinovat pentru acest eşec

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, miercuri, după eliminarea echipei sale din Cupa României - Timişoreana, de către FC Braşov, scor 0-1, că se simte vinovat pentru acest eşec.

11 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: Mă simt vinovat pentru acest eşec

Cosmin Contra: Mă simt vinovat pentru acest eşec (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Este o înfrângere ruşinoasă. Mă simt vinovat pentru acest eşec. Nu-mi explic ce s-a întâmplat, mai ales în repriza a doua, în care Braşovul a dominat din toate punctele de vedere. Nu pot spune altceva decât că Braşovul a meritat calificarea. Din păcate pentru noi, am fost nevoit să fac două schimbări în primele 35 de minute, iar asta ne-a dat peste cap tot jocul. Consider că a fost un duş rece pe care trebuie să-l luăm ca atare", a spus Contra.

Preşedintele Comitetului Director al clubului timişorean, Gheorghe Chivorchian, îşi explică eliminarea formaţiei sale prin faptul că jucătorii braşoveni au fost mai motivaţi: "Am întâlnit o echipă mai motivată decât a noastră. Noi am vrut să jucăm mai mult cu exteriorul şi cu călcâiul, iar asta ne-a costat. Braşovul a muncit pe teren pentru această calificare. Eu le-am spus jucătorilor că nu le va fi uşor, pentru că Braşovul are şansa de a juca finala acasă şi era clar că va face totul pentru calificare. Am dat cu piciorul la un obiectiv. Vom analiza ce s-a întâmplat şi vom lua măsurile necesare".

Portarul echipei bănăţene, Costel Pantilimon, admite superioritatea adversarului în repriza secundă: "E supărare mare la noi. Dacă ne calificam, mai aveam de jucat semifinala şi ajungeam în finală, dar aşa a fost să fie. Ne pare rău pentru ce s-a întâmplat. În repriza secundă, Braşovul a fost clar peste noi, drept dovadă a şi reuşit să înscrie. La cum a jucat Braşovul în repriza a doua, noi speram doar să nu luăm gol şi să intrăm în prelungiri. Acum sperăm să ne îndeplinim obiectivul în campionat şi să terminăm pe unul dintre primele două locuri".

Formaţia FC Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Timişoara, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici