Costel Gâlcă este noul antrenor al echipei RCD Espanol Barcelona

Publicaţia Mundo Deportivo scrie, luni, că antrenorul Constantin Gâlcă va prelua conducerea tehnică a echipei Espanol Barcelona, după demiterea lui Sergio Gonzalez din cauza rezultatelor slabe înregistrate.

1150 afișări
Imaginea articolului Costel Gâlcă este noul antrenor al echipei RCD Espanol Barcelona

Costel Gâlcă va antrena echipa RCD Espanol (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

UPDATE 18.35 - Constantin Gâlcă, noul antrenor al echipei RCD Espanol

Constantin Gâlcă a fost numit, luni, la conducerea tehnică a echipei din La Liga Espanol Barcelona, fostul antrenor al Stelei semnâd un contract valabil până în vară cu gruparea la care a evoluat patru ani ca jucător, între 1997 şi 2001, a anunţat clubul catalan.

"Antrenorul ales pentru a fi la conducerea echipei RCD Espanol este Constantin Gâlcă. Tehnicianul român va începe în această seară să conducă echipa la antrenamentul din Power8 Stadium pentru meciul cu Levante din Cupa Spaniei. Gâlcă a ajuns la un acord până la finalul anului şi va fi prezentat în această seară, la sala de conferinţă de la stadion, în jurul orei 21.00, după ce se va încheia antrenamentul. El va fi însoţit de preşedintele clubului, Joan Collet, şi de directorul sportiv Oscar Perarnau, care vor explica detaliile acestei noi etape", se arată în comunicatul clubul catalan.

Gâlcă va debuta oficial ca antrenor al echipei Espanol, marţi, de la ora 22.00, pe teren propriu, cu Levante, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

UPDATE 16.45: Espanol Barcelona confirmă că a renunţat la serviciile tehnicianului Sergio Gonzalez

Clubul Espanol Barcelona a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că Sergio Gonzalez nu mai este antrenorul principal al echipei, însă nu a precizat cine va fi succesorul tehnicianului. "Sergio Gonzalez nu mai este antrenorul echipei principale a clubului Espanol, acest lucru fiind hotărât de Consiliul de Administraţie şi de conducerea clubului", se arată în comunicatul grupării spaniole.

Conform sursei citate, luni, de la ora 14.00, este programată o întâlnire a conducerii clubului cu Sergio Gonzalez, în care acesta va fi informat de destituirea sa, apoi va fi anunţat numele noului tehnician.

După 15 etape, Espanol, care a pierdut sâmbătă, scor 0-1, în deplasare, cu Celta Vigo, ocupă locul 12 în La Liga, cu 17 puncte, la doar trei puncte de prima poziţie retrogradabilă, 18, pe care se află formaţia lui Răzvan Raţ, Rayo Vallecano.

Gâlcă a antrenat ultima dată pe FC Steaua, cu care a câştigat sezonul trecut campionatul, Cupa României şi Cupa Ligii.

Următorul meci al formaţiei Espanol va avea loc, marţi, pe teren propriu, cu Levante, în returul 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici