Cristiano Ronaldo obţine cea mai importantă victorie. Georgina Rodriguez a spus DA

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a cerut-o de soţie pe Georgina Rodriguez (24 de ani), iar iubita deţinătorului Balonului de Aur a acceptat propunerea, anunţă publicaţia britanică Mirror. Cei doi sunt în vacanţă la Londra, unde au asistat şi la câteva meciuri de la Turneul Campionilor.

3620 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo obţine cea mai importantă victorie. Georgina Rodriguez a spus DA

Cristiano Ronaldo obţine cea mai importantă victorie. Georgina Rodriguez a spus DA

În urmă cu un an, Georgina Rodriguez i-a dat naştere Alanei Martina, fata cu care cei doi se mândresc.

Pentru Cristiano Ronaldo a fost al patrulea copil, iar acum Cristiano pare că a decis să-şi petreacă restul vieţii alături de iubita sa. Paparazzi i-au surprins pe Ronaldo şi Georgina în timp ce purtau două inele, ce păreau a fi verighete.

 

 

Cristiano şi Georgina s-au întâlnit în urmă cu doi ani, la Madrid. În tot acest timp, cei doi s-au afişat foarte des împreună, iar Georgina e alături de CR7 şi în scandalul privind presupusul viol din Las Vegas.

Cristiano e acuzat că ar fi violat o tânără din SUA, iar o ancheta este în desfăşurare. Portughezul a ţinut să spună că aceste acuzaţii sunt false şi nu s-a întâmplat nimic ilegal în Las Vegas, în seara respectivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici