Cristina Ciauşescu, drept la replică în urma articolului „Ionica Munteanu revine la 42 de ani în Liga Florilor, la Minaur Baia Mare”

Sportiva Cristina Ciauşescu, fostă legitimată a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare, la echipa de handbal feminin, a solicitat MEDIAFAX un drept la replică în urma articolului „Ionica Munteanu revine la 42 de ani în Liga Florilor, la Minaur Baia Mare”, publicat în data de 21 ianuarie 2021, ora 18.03.

717 afișări
Imaginea articolului Cristina Ciauşescu, drept la replică în urma articolului „Ionica Munteanu revine la 42 de ani în Liga Florilor, la Minaur Baia Mare”

FOTO: Facebook CS Minaur Baia Mare

Redăm mai jos dreptul la replică transmis de sportiva Cristina Ciauşescu:

„Având în vedere articolul apărut în 22.01.2021, pe site-ul mediafax.ro, la secţiunea Sport, articol intitulat <Ionica Munteanu revine la 42 de ani în Liga Florilor, la Minaur Baia Mare>, prin care, citând surse neoficiale, se invocă faptul că despărţirea subsemnatei (Cristina Ceauşescu - n.r.) de clubul Minaur Baia Mare s-a făcut din cauza faptului că subsemnata nu am respectat programul de recuperare, după operaţia pe care am suferit-o, şi aş fi avut o viaţă neadecvată rigorilor vieţii de profesionist, ţinem să facem precizarea că informaţiile publicate sunt în totalitate calomnioase, menite să-mi lezeze imaginea de sportiv profesionist. Subsemnata am urmat întru totul programul de recuperare după operaţia suferită, iar atât viaţa sportivă, cât şi extrasportivă avute au fost caracterizate de demnitate, etică profesională, disciplină şi perseverenţă. Despărţirea de Clubul Minaur Baia Mare s-a făcut pe cale amiabilă, demersul de încetare a colaborării fiind justificat de întârzierile clubului de a-şi onora obligaţiile financiare faţă de subsemnata”, a transmis sportiva.

Articolului „Ionica Munteanu revine la 42 de ani în Liga Florilor, la Minaur Baia Mare” a fost publicat în data de 21 ianuarie 2021, la ora 18.03.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici