Ionica Munteanu revine la 42 de ani în Liga Florilor, la Minaur Baia Mare

Portarul Ionica Munteanu este începând de joi componenta echipei de handbal feminin CS Minaur Baia Mare, a anunţat gruparea din nordul ţării.

573 afișări
Imaginea articolului Ionica Munteanu revine la 42 de ani în Liga Florilor, la Minaur Baia Mare

Sursa foto: Mediafaxfoto

Munteanu revine la Baia Mare după aproape 5 ani, ea fiind componentă a fostei echipe HCM Baia Mare, desfinţată în 2016. Sportiva în vârstă de 42 de ani era liberă de contract, după ce CS Crişul Chişineu Criş s-a retras luna trecută din Liga Florilor.

Ionica Munteanu s-a născut pe 7 ianuarie 1979, în Bucureşti, şi a evoluat pentru mai multe echipe în cariera sa, atât în ţară cât şi în străinătate: U Cluj-Napoca, Le Havre, Randers, HC Leipzig, Rulmentul Braşov, Mios Biganos, Oţelul Galaţi, U Jolidon Cluj, SCM Craiova, HCM Baia Mare (2015-2016), CSU Cluj-Napoca, Dacia Mioveni şi Crişul Chişineu Criş.

A semnat cu Minaur un contract până la finele acestui sezon, în contextul în care, conform site-ului oficial al clubului, tânărul portar Cristina Ciauşescu ar fi decis să renunţe la activitatea sportivă după un an şi jumătate de contract la CS Minaur.

„Jucătoarea de 20 de ani a anunţat conducerea clubului băimărean la începutul acestui an despre intenţiile ei, iar săptămâna trecută contractul a fost reziliat de comun acord”, susţin cei de la Minaur.

Surse neoficiale susţin însă că despărţirea de Ciauşescu s-ar fi făcut din cauză că aceasta nu ar fi respectat programul de recuperare după operaţia pe care a suferit-o şi ar fi avut o viaţă extrasportivă neadecvată rigorilor vieţii de sportiv profesionist.

Echipa feminină de handbal a CS Minaur Baia Mare va juca duminică, 24 ianuarie, de la ora 15.00, al doilea meci din grupa C a EHF European League, în deplasare, cu echipa rusă Astrahanocka Astrahan.

Băimărencele au plecat joi dimineaţă la Budapesta, cu autocarul, urmând ca din capitala maghiară să meargă cu avionul până la Moscova, iar de acolo să zboare mai departe la Astrahan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici