Cristina Neagu: Voi veni să le susţin pe fete în meciul cu Gyor

Cristina Neagu nu o poate ajuta pe CSM Bucureşti din teren, dar spune că-şi va susţine colegele din tribune cu Gyor. Cea mai bună handbalistă a României ştie că partida din Liga Campionilor este una extrem de importană pentru CSM, în vederea unui moral bun pentru următorele faze ale competiţiei.

126 afișări
Imaginea articolului Cristina Neagu: Voi veni să le susţin pe fete în meciul cu Gyor

Cristina Neagu: Voi veni să le susţin pe fete în meciul cu Gyor

În acelaşi timp, Neagu face apel şi la publicul bucureştean. Aşteaptă ca tribunele Sălii Polivalente să fie pline, iar adversarele să simtă presiunea pusă de fani. ”Poimâine voi face galerie, voi veni să le susţin pe fete. Ştim toţi că e un meci foarte greu. Şi vreau să îi rog pe suporteri să vină în număr cât mai mare la sală şi să le susţină pe fete.

Mă simt foarte bine, a trecut o lună şi jumătate de la operaţie şi totul merge în direcţia bună. Recuperarea merge bine, ce a fost mai greu pentru mine a cam trecut. Am început să merg aproape normal. Încep să lucrez foarte bine, să mă simt sportivă, să am febră musculară. Deci mă simt foarte bine", a spus Cristina Neagu.

Partida dintree CSM Bucureşti şi Gyor are loc sâmbătă, de la 15:00. Cu 3 etape rămase de jucat din grupă, ambele echipe au garantată calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

Clasamentul Grupei 2:

1. Gyor – 13 puncte
2. CSM Bucureşti – 10 puncte
3. Kristiansand – 8 puncte
4. Ferencvaros – 7 puncte
5. Ljubljana – 3 puncte
6. Truringer – 1 punct

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici