Cunoaştem toate echipele din sezonul viitor al Ligii 1

  • Chindia Tărgovişte a învins-o pe CS Mioveni la barajul de promovare în Liga 1
  • Nicio echipă nu a retrogradat din Liga 1
  • Prima divizie a fotbalului românesc va avea 16 echipe în sezonul 2020/2021
1531 afișări
Imaginea articolului Cunoaştem toate echipele din sezonul viitor al Ligii 1

Cunoaştem toate echipele din sezonul viitor al Ligii 1

Cunoaştem toate cele 16 echipe care vor juca în Liga 1 în sezonul următor. Chindia Târgovişte a câştigat barajul de promovare cu CS Mioveni, cu scorul general de 3-1.

În urma victoriei Chindiei, nicio echipă care a jucat în Liga 1 în sezonul 2019/2020 nu a retrogradat. Celor 14 echipe care au jucat şi sezonul trecut în prima ligă şi se vor mai adăuga UTA Arad şi FC Argeş.

Formatul primei divizii a fotbalului românesc se schimbă din sezonul următor. În campania 2020/2021 vor juca 16 echipe. La finalul sezonului regulat primele 6 vor juca în Play-off, iar ultimele 10 în Play-out. În sezonul următor şi Play-outul are o miză. Prima clasată din Play-out va avea o şansă să participe în cupele europene.

LIGA 1 2020/2021

1. CFR CLUJ
2. CRAIOVA
3. ASTRA GIURGIU
4. FCSB
5. GAZ METAN
6. FC BOTOŞANI
7. VIITORUL
8. DINAMO
9. VOLUNTARI
10. POLI IAŞI
11. SEPSI SF. GHEORGHE
12. HERMANNSTADT
13. ACADEMICA CLINCENI
14. CHINDIA TÂRGOVIŞTE
15. UTA ARAD
16. FC ARGEŞ

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici