Dacă Steaua nu aduce un contract cu un stadion se va pune problema nelicenţierii

Directorul Departamentul Licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, Viorel Duru, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că FC Steaua trebuie să prezinte până la 31 mai un contract pentru un stadion licenţiat pentru Liga I şi Liga Europa, în caz contrar punându-se "problema nelicenţierii".

30 afișări
Imaginea articolului Dacă Steaua nu aduce un contract cu un stadion se va pune problema nelicenţierii

Dacă Steaua nu aduce un contract cu un stadion se va pune problema pierderii nelicenţierii (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"În momentul de faţă procesul de licenţiere este în plină desfăşurare. Deocamdată, s-a pronunţat doar prima instanţă, urmând ca, la 31 mai, Comisia de Apel să ia o decizie definitivă în ceea ce priveşte licenţierea cluburilor din Liga I. Reprezentanţii clubului Steaua vor fi nevoiţi să prezinte până pe 31 mai un contract de închiriere a unui stadion. Dacă Steaua nu aduce contractul cu un stadion licenţiat pentru meciurile din Liga I şi Liga Europa până la acea dată, se va pune problema nelicenţierii", a declarat Duru.

Ministerul Apărării Naţionale a precizat miercuri într-un comunicat, că FC Steaua a întârziat plata chiriei pentru Stadionul Steaua cu peste 60 de zile şi conform înţelegerii dintre cele două părţi, contractul este reziliat automat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici