Dacă vrea la US Open, Halep trebuie să îşi asume decesul. În ce condiţii vor fi descalificaţi sportivii

  • Organizatorii de la US Open vor ca sportivii să îşi asume că pot muri după participarea la turneu
  • Jucătorii riscă descalificarea dacă dacă mebrii staffului lor se îmbolnăvesc
  • Halep nu a luat încă o decizie finală în privinţa participării la US Open
9641 afișări
Imaginea articolului Dacă vrea la US Open, Halep trebuie să îşi asume decesul. În ce condiţii vor fi descalificaţi sportivii

Simona Halep va trebui să semneze că poate muri dacă participă la US Open. Organizatorii turneului american de Grand Slam vor ca jucătorii care vor participa la următoarea ediţie a Open-ului să îşi asume decesul. Noile prevederi din contractele tenismenilor au fost luate de organizatori ca să nu îşi asume niciun risc.

Jucătorii vor fi testaţi o dată la 7 zile, iar cei care au fost deja infectaţi cu noul coronavirus, precum Novak Djokovic, din 4 în 4 zile. Iar dacă un membru din stafful unui jucător se îmbolnăveşte, iar jucătorul a avut contact cu acel membru, el va fi descalificat şi carantinat 14 zile.

Simona Halep nu a luat încă o decizie cu privire la participarea la US Open. „Prioritatea mea o reprezintă sănătatea mea, partea mentală şi nu vreau să mă stresez pentru nimic. Îmi voi baza decizia mea finală pe acest lucru.” a declarat românca. Numărul 2 WTA a refuzat să ia parte la turneul de la Palermo de teamă să nu se infecteze. Simona va reveni pe terenul de tenis în turneul de la Praga împotriva slovenei Polona Hercog (46 WTA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici