Dănuţ Lupu: Nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii lui Dinamo

Dănuţ Lupu (52 de ani) i-a criticat pe fanii lui Dinamo, după ce aceştia au atacat autocarul echipei care se îndrepta spre Bucureşti, după o nouă înfrângere în Liga 1, vineri, 2-3 contra Chindiei Târgovişte. Lupu spune că fanii se comportă astfel pentru că li s-a permis.

123 afișări
Imaginea articolului Dănuţ Lupu: Nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii lui Dinamo

Dănuţ Lupu: Nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii lui Dinamo

Fost jucător la Dinamo, Lupu spune că fanilor li s-a urcat la cap şi totul din cauză că în trecut au primit bani "ca să-i înjure pe unii şi să-i aplaude pe alţii".

„Nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii. Dar să ne gândim cum s-a ajuns aici. Totul se întâmplă pentru că li s-a permis să facă asta. Înainte nu făceau asta. Prin 1997 au început să facă aşa. Li s-au dat bani să-i înjure pe unii şi să-i aplaude pe alţii. Să ne uităm cine sunt liderii de galerie şi ce erau înainte să ajungă. Nu aveau nici pantofi în picioare înainte. Unde e galeria lui Dinamo care făcea coregrafii spectaculoase când juca cu Steaua? De unde aveau bani pentru coregrafii? Alea costă foarte mulţi bani”, declarat Dănuţ Lupu, duminică, la Pro X.

Dănuţ Lupu l-a criticat şi pe preşedintele Florin Prunea şi a scos în evidenţă faptul că Dinamo nu avea nevoie de un antrenor, ci de un pedagog. „Prunea a venit când a venit şi a spus că el îşi asumă transferuile. Scuze, Florin, dar nu poate să te bată Chindia! Şi te-a şi dominat. E ruşinos! Lui Dinamo nu-i trebuia un antrenor, ci un pedagog. Jucătorii sunt demoralizaţi. Ce să vorbească Dusan (n. red. - Uhrin, antrenorul echipei) cu jucătorii? Ce poate vorbi în engleză? Câţi ştiu engleză? Sebastian Moga a vorbit şi până acum. Ce să le zică?", a mai spus Lupu.

Taguri:
danut lupu,
dinamo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici