Darren Cahill a scos la iveală un moment erotic al carierei. Antrenorul Simonei Halep: „Gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie!”

Prezent într-un podcast pentru revista Raquet alături de compatrioata Rennae Stubbs, antrenoarea Karolinei Pliskova, Darren Cahill (53 de ani) şi-a adus aminte cu umor de cea mai amuzantă întâmplare a carierei de jucător de tenis.

2406 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill a scos la iveală un moment erotic al carierei. Antrenorul Simonei Halep: „Gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie!”

Darren Cahill a scos la iveală un moment erotic al carierei. Antrenorul Simonei Halep: „Gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie!”

Antrenorul australian al Simonei Halep nu a găsit cheia pentru a urca spre elita tenisului, dar s-a transformat, în timp, în unul dintre cei mai buni tehnicieni din lumea tenisului. Înainte să-i transforme pe Lleyton Hewitt, Andre Agassi sau Simona Halep în mari campioni ai sportului alb, Cahill a avut parte şi de un moment stânjenitor petrecut la Openul Germanie, imediat după ce s-a ales cu o accidentare în zona inghinalăi: "Mi-am dat prosopul jos, aveam boxeri pe mine, ea a început să mă maseze, iar problemele mele erau fix ale unui băiat de 18-19 ani. Mi-am spus gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie. N-a mers. Eram ruşinat, mi-am îngropat capul în pernă. Ea era o profesionistă, mi-a masat zona fără să clipească. Au fost 15 minute care s-au simţit ca o oră.

M-am ridicat de pe masă, iar Bill Norris, cel care mă trimisese la ea, se prăpădea de râs. Eram jenat şi i-am spus: "Hilda, îmi pare rău dacă a fost incomod pentru tine", iar ea mi-a răspuns: "Nu-ţi face griji, nu e atât de mare încât să mă încurce". Am mers direct la duş, şi apoi la hotel. Nu am mai ieşit din camera mea vreo două zile", a rememorat Darren, cu zâmbetul pe buze.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici