De Telegraaf: Utrecht scapă victoria printre degete, Steaua reintră în cursa calificării

"Utrecht scapă victoria printre degete, Steaua reintră în cursa calificării", a titrat cotidianul olandez De Telegraaf, joi seară, după meciul FC Utrecht - Steaua, scor 1-1 în grupa K a Ligii Europa.

19 afișări
Imaginea articolului De Telegraaf: Utrecht scapă victoria printre degete, Steaua reintră în cursa calificării

De Telegraaf: Utrecht scapă victoria printre degete, Steaua reintră în cursa calificării (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Utrecht a lăsat victoria să-i alunece din mână. A avut avantaj, dar l-a pierdut şi a înregistrat al treilea egal din tot atâtea meciuri, ajutându-i totodată pe români să reintre în cursă. După golul primit, românii n-au disperat şi au fost răsplătiţi cu un autogol. Tătăruşanu a refuzat alte goluri", a notat De Telegraaf.

Cotidianul Algemeen Dagblad a scris că "Utrecht rămâne neînvinsă, dar caută încă prima victorie": "În prima repriză, Utrecht a arătat prea mult respect fostei campioane a Europei din 1986. Gazdele au fost mai bune tehnic şi ofensiv, dar n-au îndrăznit mai mult. Steaua a fost periculoasă doar prin câteva lovituri libere şi şuturi de la distanţă. Utrecht a eşuat în tentativa de a clădi ceva pe fragilul avantaj. Tătăruşanu şi-a salvat extraordinar echipa în final".

TITLURILE ZILEI

Publicaţia Voetbal International a precizat că "Utrecht a fost mai bună, dar victoria n-a venit". "Un moment nefericit la autogolul lui Schut a făcut ca meciul să se termine 1-1, dar Utrecht e în continuare în cărţile calificării. După pauză, Utrecht a luat lucrurile mai în serios, vizitatorii fiind împinşi în propria jumătate. Arbitrul a refuzat echipei gazdă un gol valabil, pe motiv de ofsaid. Egalarea a avut efect paralizant pentru Utrecht. Tătăruşanu a avut în final un reflex de excepţie", a scris VI.

Elf Voetbal a precizat că "echipa lui du Chatinier nu a exploatat şansele avute şi n-a făcut decât 1-1. Golul lui Van Wolfswinkel a fost anulat eronat. Schut a marcat în propria poartă şi a parafat un egal nedrept".

Postul TV NOS a subliniat că "Steaua a fost prea puţin ofensivă, dar a scăpat cu un punct".

Sport 1 a menţionat că "Utrecht a pierdut două puncte, ratând de puţin victoria".

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, joi, în deplasare, în compania echipei olandeze FC Utrecht, la care evoluează Mihai Neşu, în etapa a III-a a grupei K a Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Duplan '60 pentru Utrecht, respectiv Schut pentru Steaua, în propria poartă, în minutul 75.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici