Diego Maradona, rănit uşor într-un accident rutier

Argentinianul Diego Maradona a fost rănit uşor într-un accident rutier, la Buenos Aires, după ce maşina pe care o conducea a lovit un autobuz, a anunţat presa locală.

194 afișări
Imaginea articolului Diego Maradona, rănit uşor într-un accident rutier

Diego Maradona, rănit uşor într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este nimic grav. Diego şi partenera sa Veronica Ojeda au mers la spital ca măsură de precauţie şi deja s-au întors acasă", a declarat medicul personal al fostului fotbalist, Alfredo Cahe.

Maradona, în vârstă de 50 de ani, conducea în apropiere de domiciliul său, la Ezeiza, în momentul accidentului. Veronica Ojeda, care se afla alături de jucător, a suferit contuzii la coaste.

Diego Maradona, câştigător al Cupei Mondiale cu Argentina în 1986, a condus selecţionata naţională la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici