Dinamo Bucureşti nu are rival la handbal masculin. A câştigat Supercupa României în faţa Stelei

  • Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti s-au confruntat joi seara în Supercupa României la handbal masculin, din postura de campioană a Ligii Zimbrilor, respectiv finalistă a Cupei României.
  • Dinamo s-a impus cu 32-24 (16-12), într-un meci jucat la sala Polivalentă din capitală.
250 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti nu are rival la handbal masculin. A câştigat Supercupa României în faţa Stelei

Campioana României, considerabil întărită cu jucători de top, în această vară, a condus tot meciul, cu o singură excepţie, la jumătatea primei reprize, când Steaua a avut un avantaj de un gol (7-8, min. 18).

Steliştii au jucat curajos în faţa echipei ce va reprezenta România în Liga Campionilor, dar au ratat foarte mult, ceea ce a făcut ca Dinamo să se desprindă în repriza secundă şi să câştige confortabil.

Vali Ghionea a fost golgheterul Supercupei, cu 5 goluri marcate, din care 4 de la linia de 7 metri.

Dinamo s-a impus astfel pentru a cincea oară în Supercupă, reuşind astfel tripla Campionat, Cupa României, Supercupa României.

Dinamo va evolua în Liga Campionilor, în Grupa A, alături de PSG, Porto, Veszprem, Magdeburg, GOG, Wisla Plock şi HC Zagreb şi va debuta pe 15 septembrie, la Bucureşti, cu SC Magdeburg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici