Dinamo, după accidentarea lui Luca Mihai: Multă sănătate şi recuperare rapidă, puştiule

Sperăm ca Luca să revină cât mai curând în iarbă, susţin reprezentanţii clubului Dinamo, care îi urează mijlocaşului de la Poli Iaşi multă sănătate şi recuperare rapidă.

205 afișări
Imaginea articolului Dinamo, după accidentarea lui Luca Mihai: Multă sănătate şi recuperare rapidă, puştiule

Sursa foto: Facebook

„Ne-am fi bucurat ca meciul de ieri seară să rămână o amintire plăcută în memoria tuturor celor prezenţi pe stadion, iar numele jucătorilor, mai ales ale celor tineri, să se regăsească în echipa etapei. Din păcate, în urma unui incident nefericit, Luca Mihai, under-ul celor de la Poli Iaşi, a părăsit <Arcul> în minutul 36, fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Bucureşti, pe terenul medicilor”, au transmis, luni, pe Facebook, reprezentanţii clubului Dinamo.

În urma accidentării suferite în partida de duminică, mijlocaşul echipei Politehnica Iaşi, Mihai Luca, este internat la Spitalul Elias din Capitală. „Are multiple fracturi craniene, pometele deplasat. Încă este confuz şi prezintă stare de somnolenţă”, a transmis luni clubul Poli Iaşi.

„Sperăm ca Luca să revină cât mai curând în iarbă, cu acelaşi spirit cu care reprezintă clubul şi echipa naţională U21 a României. Multă sănătate şi recuperare rapidă, puştiule!”, au adăugat reprezentanţii clubului Dinamo Bucureşti.

„Referitor la acidentarea gravă a jucătorului Luca Mihai, după un duel aerian pentru minge, ne exprimăm sprijinul şi îi dorim o recuperare cât mai uşoară şi rapidă. Având în vedere consecinţele acestui duel, el trebuia considerat ca fiind un fault grosolan care pune în pericol siguranţa jucătorului şi sancţiunea disciplinară care se impunea era acordarea unui cartonaş roşu jucătorului dinamovist, Homawoo Josue Francis. Mesajul nostru şi instrucţiunile noastre către arbitri sunt de a proteja siguranţa jucătorilor pe terenul de joc şi de a-i elimina pe cei care, prin acţiunile lor, pun în pericol sănătatea şi integritatea adversarilor. Acordarea unui cartonaş roşu nu este suficientă pentru a evita astfel de incidente regretabile, de aceea ne aşteptăm şi de la jucători să ia în considerare posibilele urmări ale acţiunilor lor atunci când atacă un adversar”, a declarat Kyros Vassaras, preşedintele CCA, potrivit frf.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici