Doi antrenori au înregistrat un RECORD în istoria Ligii I

Doi antrenori, Laurenţiu Reghecampf (Steaua) şi Cristian Dulca (Gaz Metan Mediaş), au rezistat în funcţii de la începutul sezonului până în etapa a XXIX-a, celelalte 16 echipe schimbându-şi tehnicienii, ceea ce reprezintă un record în istoria Ligii I, informează, marţi, site-ul oficial al FRF.

1261 afișări
Imaginea articolului Doi antrenori au înregistrat un RECORD în istoria Ligii I

Laurenţiu Reghecampf (Steaua) şi Cristian Dulca (Gaz Metan Mediaş) (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În aceeaşi etapă a avut loc şi debutul antrenorului Costinel Botez la FC Vaslui ca antrenor în Liga I.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins pentru prima oară, în Liga I, pe Ceahlăul la Piatra Neamţ, iar FC Viitorul a reuşit cea mai categorică victorie a sa de când se află în primul eşalon, 4-0 cu echipa Corona Braşov. De asemenea, în meciul cu Concordia Chiajna, Dinamo a obţinut cea de-a 1.100-a din istoria sa în primul eşalon.

Fundaşul portughez Ricardo Cadu, fotbalistul străin cu cele mai multe partide din istoria Ligii I, l-a egalat pe Marius Bretan, cel ce deţinea recordul celor mai multe partide pentru CFR Cluj în primul eşalon, 199.

În etapa a XXIX-a au debutat trei jucători: Horia Crişan (Dinamo), Alin Manea (Corona Braşov) şi Milos Zivkovici (FC Botoşani).

Arbitrul Alexandru Tudor a condus pentru a 300-a oară un meci în Liga I, fiind primul arbitru care atinge acest număr de partide. Din aprilie 2013, când l-a depăşit pe Sorin Corpodean, Tudor devenise recordmanul numărului de partide conduse în Liga I. În prezent topul 5 all-time este următorul: 1. Alexandru Tudor - 300 meciuri; 2. Cristian Balaj - 277; 3. Sorin Corpodean - 268; 4. Nicolae Rainea - 267; 5. Adrian Porumboiu - 239.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici