Dominique Monami, căpitanul nejucător al echipei Belgiei: Este un avantaj că Simona nu joacă

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Belgiei, Dominique Monami, a declarat, miercuri, că absenţa Simonei Halep reprezintă un avantaj pentru formaţia belgiană, în confruntarea cu România, din primul tur al Grupei Mondiale II.

218 afișări
Imaginea articolului Dominique Monami, căpitanul nejucător al echipei Belgiei: Este un avantaj că Simona nu joacă

Dominique Monami, căpitanul nejucător al echipei Belgiei: Este un avantaj că Simona nu joacă

"Este un avantaj că Simona nu joacă, e o jucătoare foarte bună. Va fi dificil, Niculescu şi Cîrstea sunt jucătoare foarte bune. Suprafaţa este bună pentru noi, fetele sunt motivate, există o energie pozitivă", a declarat, la conferinţa de presă premergătoare confruntării, Dominique Monami.

În perioada 11-12 februarie, echipa de Fed Cup a României va întâlni selecţionata Belgiei, în primul tur al Grupei Mondiale II. Partidele se vor disputa în Sala Polivalentă din Bucureşti.

România a pierdut toate cele trei meciuri disputate până în prezent cu Belgia în Fed Cup.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici