Dopaj în Turul Franţei. Ocupantul loculul trei din ediţia precedentă a fost depistat pozitiv

Rutierul luxemburghez Frank Schleck a părăsit Turul Franţei ca urmare a unui control antidoping la care a fost depistat pozitiv, a anunţat echipa RadioShack.

317 afișări
Imaginea articolului Dopaj în Turul Franţei. Ocupantul loculul trei din ediţia precedentă a fost depistat pozitiv

Dopaj în Turul Franţei. Locul trei din ediţia precedentă a fost depistat pozitiv (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Schleck, locul trei în ediţia 2011 a Turului Franţei, a fost depistat pozitiv cu un diuretic, fapt pentru care riscă o sancţiune de la un avertisment până la doi ani de suspendare.

Luxemburghezul în vârstă de 32 de ani a fost supus testului antidoping la 14 iulie, zi în care a ocupat locul 40 etapa a 13-a.

După 15 etape, Frank Schleck ocupa locul 12 în clasamentul general al Turului Franţei, la nouă minute şi 45 de secunde de liderul Bradley Wiggins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici