Dorinel Munteanu: Nu trebuie să arătăm prea mult respect Stelei

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că jucătorii săi nu trebuie să arate prea mult respect Stelei, deoarece acesta se poate transforma în teamă.

27 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Nu trebuie să arătăm prea mult respect Stelei

Dorinel Munteanu: Nu trebuie să arătăm prea mult respect Stelei (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Va fi un joc dificil. Steaua va dori să câştige în faţa echipei de primul loc. Nu ne va fi uşor. Steaua are jucători valoroşi în componenţă, care oricând îşi pot reveni şi juca foarte bine. Asta nu înseamnă că jucătorii mei trebuie să arate prea mult respect Stelei, pentru că asta se poate transforma în teamă. Noi trebuie să stăm bine din punct de vedere fizic şi să încercăm să ne facem jocul nostru", a spus Munteanu.

Oţelul a câştigat o singură dată în Ghencea, în 1997, iar în ultimii 10 ani a marcat o singură dată pe terenul Stelei.

"Pentru mine istoria rămâne istorie. Tradiţia este de partea Stelei dar noi mergem să ne apărăm poziţia pe care o ocupăm acum", a declarat Munteanu.

Munteanu s-a arătat deranjat de programarea echipei sale în Liga I.

"Jucăm în Ghencea miercuri de la 9 şi jumătate seara, iar apoi cu Dinamo, sâmbătă de la ora 14.00. Timpul este foarte scurt între cele două partide. Dacă tot ne-a programat sâmbătă, trebuia să o facă la o oră mai târzie. Ca să nu mai zic că puteam juca şi în nocturnă. Văd că nici următorul meci de acasă, cel cu Gaz, nu-l jucăm în nocturnă, ne-au programat la ora 16.00. Atunci de ce ne-au mai obligat să o instalăm?", a declarat Mnteanu.

Antrenorul echipei gălăţene este nemulţumit şi de faptul că Oţelul va juca în ziua Paşte.

"Eu, ca jucător, am mai jucat de Paşte, pe când evoluam în Germania. Problema este că se fac diferenţieri între echipe şi nu-i normal. Ori jucam toţi, ori niciunul", a mai spus Dorinel.

Antrenorul formaţiei gălăţene nu poate conta, la meciul cu Steaua, pe Gabriel Paraschiv, accidentat. Vor reintra în lot Antal şi Perendija, suspendaţi în runda precedentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici