Dorinel Munteanu: Presiunea de după meciul cu Bosnia şi-a pus amprenta

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că se aştepta ca meciul naţionalei României cu Luxemburg să fie dificil, şi din cauza presiunii puse pe jucători după înfrângerea din Bosnia-Herţegovina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Presiunea de după meciul cu Bosnia şi-a pus amprenta

Dorinel Munteanu: Presiunea de după meciul cu Bosnia şi-a pus amprenta (Imagine: Florin Novac/Mediafax Foto)

"Meciul a decurs aşa cum mă aşteptam. După meciul cu Bosnia era o presiune pe jucători, logică pe de o parte, presiune care clar că şi-a pus amprenta şi pe evoluţia lor. Mă bucur că am câştigat, chiar dacă a fost foarte greu, în faţa unui adversar modest. Nu pot să fiu de acord ca toţi laurii victoriei să i se atribuie lui Mutu, chiar dacă e clar că Mutu e un jucător decisiv. Valoarea, experienţa lui, au contat foarte mult, acestea au făcut diferenţa. Speranţe sunt, dar trebuie să confirmăm prin jocuri. Sper să intrăm în calculele calificării", a declarat Munteanu.

Tehnicianul a adăugat că nu este normal ca un jucător să dea sfaturi antrenorului despre tactica de joc, făcând referire la declaraţia lui Adrian Mutu de după meciul cu Luxemburg, potrivit căreia România nu a avut un sistem de joc la Zenica. "Am auzit declaraţia lui Mutu legată de tactica din meciul cu Bosnia. Mutu are tot dreptul să vorbească despre randamentul lui, dar nu despre ceea ce face selecţionerul. Cred că s-a pripit, nu trebuie ca neapărat Adi să trimită o săgeată către Răzvan, pentru că toţi am vazut ce a fost în Bosnia", a spus Munteanu.

Echipa naţională a României a învins, marţi, la Piatra Neamţ, cu scorul de 3-1 (1-1), reprezentativa Luxemburgului şi a obţinut prima victorie în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012. După meci, Adrian Mutu a precizat că s-a simţit mai bine în partida de la Piatra Neamţ, deoarece a primit mai multe mingi, şi că în meciul cu Bosnia nu a existat niciun sistem de joc, din cauza presiunii adversarului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici