Dorinel Munteanu: Unirea Urziceni a fost o echipă motivată din toate punctele de vedere

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă, că liderul Ligii I a obţinut o victorie meritată, dar muncită, în meciul cu Unirea Urziceni, scor 3-0, în etapa a XXV-a.

28 afișări
Imaginea articolului Dorinel Munteanu: Unirea Urziceni a fost o echipă motivată din toate punctele de vedere

Dorinel Munteanu: Unirea Urziceni a fost o echipă motivată din toate punctele de vedere (Imagine: Florin Novac /Mediafax Foto)

"A fost o victorie meritată, fără drept de apel, dar grea, muncită. Am întâlnit o echipă motivată din toate punctele de vedere", a declarat Munteanu.

Antrenorul Unirii Urziceni, Marian Pană, a declarat că jucătorii săi au fost neatenţi. "Am pierdut după trei faze fixe, pe neatenţii grave ale noastre. Acesta este fotbalul, dacă nu eşti atent, te pedepseşte".

Căpitanul gălăţenilor Sergiu Costin a afirmat că victoria este importantă pentru moral înaintea meciurilor cu Steaua şi Dinamo, în timp ce "uniristul" Adrian Mihalcea crede că nici dacă ar fi evoluat cu jucătorii de bază, Unirea nu ar fi reuşit mai mult: "Probabil că totul ar fi fost la fel, cu toţii suntem o apă şi-un pământ".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici