Dragomir despre Steaua: Să nu cumva să cânte la început "Tatăl nostru" şi la sfârşit "Aoleo, mama mea"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că ideea finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, ca înaintea meciului Steaua - Chelsea să se difuzeze pe stadion "Tatăl nostru" este bună, dar se teme ca nu cumva la finalul partidei să se cânte "Aoleo, mama mea" sau "Dă, mamă, cu biciu-n mine".

270 afișări
Imaginea articolului Dragomir despre Steaua: Să nu cumva să cânte la început "Tatăl nostru" şi la sfârşit "Aoleo, mama mea"

Dragomir despre Steaua: Să nu cumva să cânte la început "Tatăl nostru" şi la sfârşit "Aoleo, mama mea" (Imagine: Cosmin Motei / MediafaxFoto)

"Domnul Becali crede în treaba asta, dar ferească Dumnezeu să nu se cânte la început «Tatăl nostru» şi la sfârşit «Aoleo, mama mea» sau «Dă, mamă, cu biciu-n mine»... că pe teren n-am făcut bine. Glumesc, dar poate şi cântecele astea bisericeşti îşi au rostul", a spus Dragomir.

El a adăugat că Steaua are 50 la sută şanse să elimine formaţia engleză Chelsea în optimile de finală ale Ligii Europa. "Performanţa Stelei este absolut excepţională pentru fotbalului românesc. Steaua cu Chelsea are şanse de 50 la sută pentru că se mobiliează foarte bine la meciurile tari. Oricum, Steaua nu mai are ce pierde", a spus oficialul Ligii.

Steaua putea vinde chiar şi 200.000 de bilete la meciul de pe teren propriu cu Chelsea dacă ar fi avut un stadion cu o asemenea capacitate, susţine Dragomir. "Dacă Steaua avea stadion de 200.000 de locuri se vindeau toate biletele. Garantez că se vindeau toate. Şi nu vin neapărat suporteri, sunt unii care n-au văzut un meci în viaţa lor şi îmi dau acum telefon că vor să vadă Steaua - Chelsea. Sunt două echipe cu doi patroni controversaţi, doi miliardari, care au făcut averi în ţările din fostul lagăr comunist şi lumea vrea să vadă", a afirmat Dragomir, care a precizat că va merge să vadă partida retur de la Londra, dar şi meciul Real Madrid - Barcelona programat, sâmbătă, pe arena "Santiago Bernabeu".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici