Dragomir: Etapa nu se amână pentru că ar trebui să dăm televiziunilor banii înapoi

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că startul returului Ligii I nu se va amâna din cauza vremii, deoarece posturile TV nu sunt interesate de etapele intermediare, iar LPF ar fi obligată să dea banii înapoi televiziunilor.

9 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Etapa nu se amână pentru că ar trebui să dăm televiziunilor banii înapoi

Dragomir: Etapa nu se amână pentru că ar trebui să dăm televiziunilor banii înapoi (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Nu se amână nicio etapă. Se joacă aşa cum e programat. A, dacă ninge în continuu până vineri sau sâmbătă şi pe un stadion nu se poate da zăpada la o parte, atunci se amână acel meci. Asta decide arbitrul. Dar etapa nu se amână. În primul rând pentru că nu avem date libere şi în al doilea rând pentru că televiziunile care transmit nu sunt interesate de etapele intermediare. Şi dacă nu se transmit meciurile atunci trebuie să dăm banii înapoi televiziunilor care au cumpărat drepturile TV", a explicat oficialul LPF.

Dragomir susţine că la LPF nu există nici măcar o cerere scrisă din partea cluburilor pentru amânarea returului. "Conducătorii de cluburi mai zic şi ei una-alta, dar la mine la Ligă nu a venit nici măcat o cerere scrisă pentru amânarea returului. Nici una! Şi chiar dacă ar fi, noi respectăm nişte regulamente aici. Şi în Germania e zăpadă de jumătate de metru şi se joacă. E adevărat, la noi terenurile sunt proaste, dar nu e vina mea. O să se joace cum e stabilit", a adăugat Dumitru Dragomir.

Programul etapei a XVIII-a, prima a returului Ligii I, este următorul:

Vineri, 19 februarie

Oţelul Galaţi - Internaţional Curtea de Argeş, ora 14.00, Gsp Tv

Sâmbătă, 20 februarie

FC Braşov - Unirea Alba Iulia, ora 13.30, Gsp Tv

Gloria Bistriţa - FC Timişoara, ora 15.15, Digi Sport

Steaua - Ceahlăul Piatra Neamţ, ora 17.00, Antena 1

Poli Iaşi - Rapid, ora 19.00, Digi Sport

Duminică, 21 februarie

Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, ora 14.00, Gsp Tv

Pandurii Tg. Jiu - Astra Ploieşti, ora 16.00, Gsp Tv

Dinamo - Uuniversitatea Craiova, ora 19.30, Digi Sport

Luni, 22 februarie

Unirea Urziceni - CFR Cluj, ora 17.30, Digi Sport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici