Dragomir nu crede că Mutu poate depăşi recordul lui Hagi: L-am văzut gras şi nepregătit

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că atacantul Adrian Mutu nu va putea depăşi recordul de 35 de goluri marcate pentru echipa naţională pe care îl deţine acum alături de Gheorghe Hagi, deoarece jucătorul de la Ajaccio este "gras şi nepregătit".

123 afișări
Imaginea articolului Dragomir nu crede că Mutu poate depăşi recordul lui Hagi: L-am văzut gras şi nepregătit

Adrian Mutu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Mă îndoiesc că poate depăşi recordul lui Hagi, întrucât că l-am văzut gras şi nepregătit. L-am iubit pe Mutu ca fotbalist, a avut un corp ca de taur, dar vârsta nu iartă pe nimeni", a declarat, marţi, Dumitru Dragomir.

Mutu, care l-a egalat pe Gheorghe Hagi în clasamentul all-time al golgheterilor pentru echipa naţională printr-un gol din penalti înscris în meciul Ungaria-România din 22 martie, nu a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă în lotul primei reprezentative pentru amicalul cu Slovacia de miercuri.

În altă ordine de idei, Dragomir a caracterizat drept "o mare tâmpenie" despărţirea lui Mircea Rednic de CFR Cluj, acuzând conducerea grupării ardelene de faptul că a fost de partea jucătorilor în conflictul tehnicianului cu aceştia. "Mi se pare o alegere bună Grigoraş la CFR. Dar mi se pare o mare tâmpenie să dai gir jucătorilor să dea antrenorul afară. Aşa ceva nu am auzit. Marele Dobrin nu a putut să-l dea afară pe Halagian. Dacă eşti antrenor ai sânge în instalaţie... Iar ăsta (n.r. - Mircea Rednic) a încercat să fie şi l-au curăţat jucătorii", a explicat Dumitru Dragomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici