Duckadam: Cred că Tătăruşanu poate apăra poarta echipei naţionale

Preşedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, a declarat, joi, după ce formaţia sa a eliminat echipa Rapid Bucureşti din Cupa României, scor 1-0, în deplasare, în sferturile de finală, că se bucură foarte mult pentru victorie şi că portarul Ciprian Tătăruşanu ar putea apăra poarta echipei naţionale.

42 afișări
Imaginea articolului Duckadam: Cred că Tătăruşanu poate apăra poarta echipei naţionale

Duckadam: Cred că Tătăruşanu poate apăra poarta echipei naţionale (Imagine: Tudor Costi/Mediafax Foto)

"Este o mare bucurie, mai ales pentru mine personal. Ne dorim foarte mult să ajungem în finală, însă până acolo mai avem de muncit. Ne aşteptam ca galeria să ne susţină şi să o avem alături pe toată durata meciului, însă din păcate au fost acele incidente, iar eu nu mai înţeleg nimic. Vreau să îi dedic victoria domnului Gigi Becali, pentru că nu a fost prezent la meci şi sunt sigur că este foarte bucuros. Sper să legăm mai multe victorii şi în campionat, pentru a urca în clasament cât mai sus. Cred că Răzvan Lucescu ar putea să înceapă jocul cu Italia cu Tătăruşanu, pentru că portarul nostru a demonstrat azi că are valoare", a spus Duckadam.

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu, desemnat omul meciului, a declarat că el doar şi-a făcut datoria şi că dedică victoria suporterilor: "Eu nu am făcut altceva decât să îmi fac treaba şi mă bucur foarte mult că echipa a reuşit să câştige. A fost un meci greu, sunt fericit că am reuşit să mergem mai departe. Este foarte importantă această calificare, mai ales că în ultimul timp nu am câştigat niciun trofeu. Ne pare rău că suporterii noştri nu au stat mai mult pe stadion, deoarece am fi vrut să ne bucurăm alături de ei pentru această victorie. Oricum, le dedicăm această calificare".

Fundaşul argentinian Pablo Brandan a spus că victoria obţinută pe terenul Rapidului este frumoasă, dar el şi coechipierii săi se gândesc deja la următorul meci din campionat: "A fost o victorie foarte frumoasă, atât pentru noi, cât şi pentru suporteri. Ne-am ambiţionat şi mai tare în momentul în care galeria noastră a fost evacuată. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo, însă a fost urât. Nu contează cu cine vom juca în semifinale. CFR Cluj se credea învingătoare încă de la tragerea la sorţi şi a fost eliminată de Gloria Bistriţa. Mai este mult până în finală şi mai avem destul de muncit. Victoria cu Rapid a trecut şi ne gândim deja la meciul următor din campionat".

Autorul golului, atacantul Romeo Surdu, regretă că Steaua nu a învins Rapidul şi în meciul jucat, luni, în campionat: "Chiar dacă am câştigat astăzi şi ne-am calificat, mi-aş fi dorit să câştigăm aici şi în campionat. Victoria asta ne dă mai multă încredere şi sper să obţinem cât mai multe asemenea succese".

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, pe arena "Valentin Stănescu", cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid, în sferturile de finală ale competiţiei. Golul echipei Steaua a fost reuşit, în minutul 49, de Romeo Surdu.

În minutul 11, arbitrul Alexandru Tudor a oprit jocul, deoarece fanii echipei Steaua au aruncat cu petarde şi alte obiecte în teren. Galeria formată din aproximativ 400 de persoane a fost evacuată, iar partida a fost reluată după opt minute de întrerupere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici