E OFICIAL: Ce număr va purta Ianis Hagi pe tricul naţionalei României de tineret la EURO 2019

Au mai rămas cinci zile până la debutul echipei naţionale de tineret a României la Campionatul European 2019, care se va desfăşura în Italia şi San Marino. Tricolorii lui Mirel Rădoi şi-au ales deja numerele cu care vor evolua pe spate în meciurile cu cele mai tari selecţionate din Europa U21.

339 afișări
Imaginea articolului E OFICIAL: Ce număr va purta Ianis Hagi pe tricul naţionalei României de tineret la EURO 2019

E OFICIAL: Ce număr va purta Ianis Hagi la EURO 2019

Căpitanul tricolorilor mici, portarul formaţiei Genoa, Ionuţ Radu va purta numărul 1, în timp ce decarul Viitorului, Ianis Hagi, va avea acelaşi număr ca la echipa de club, dar şi aşa cum a fost şi tatăl lui la prima reprezentativă, 10.

Lista completă cu numerele alese de jucători:

1. Ionuţ Andrei Radu
2. Radu Boboc
3. Florin Ştefan
4. Alexandru Paşcanu
5. Ionuţ Nedelcearu
6. Cristian Manea
7. Florinel Coman
8. Dennis Man
9. George Puşcaş
10. Ianis Hagi
11. Adrian Petre
12. Cătălin Căbuz
13. Denis Drăguş
14. Vlad Dragomir
15. Virgil Ghiţă
16. Dragoş Nedelcu
17. Alexandru Cicâldău
18. Adrian Rus
19. Andrei Ivan
20. Andrei Ciobanu
21. Tudor Băluţă
22. Darius Olaru
23. Andrei Vlad

Primul meci al României la EURO 2019 va fi pe 18 iunie, de la ora de la 19:30, în confruntarea cu reprezentativa Croaţiei. În aceeaşi zi, de la 22:00, se joacă celalalt meci din prima etapă a Grupei C de la Euro U21 2019, confruntarea Anglia - Franţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici