Echipa feminină de spadă a României s-a calificat în finală la Campionatele Europene

Echipa feminină de spadă a României, formată din Loredana Iordăchioiu, Simona Alexandru, Ana Maria Brânză şi Anca Măroiu, s-a calificat, marţi, în finală la Campionatele Europene de scrimă de la Sheffield.

282 afișări
Imaginea articolului Echipa feminină de spadă a României s-a calificat în finală la Campionatele Europene

Ana Maria Brânză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

România, campioană mondială în 2010, a învins, în semifinale, cu scorul de 45-38, reprezentativa Franţei, formată din Sarah Daninthe, Maureen Nisima, Laura Flessel-Colovic şi Josephir Jacques Andre Coquin, informează site-ul oficial al competiţiei.

În finală, care va începe la ora 18.35, România va întâlni selecţionata Rusiei, în componenţa Violeta Kolobova, Lubov Şutova, Anna Sivkova şi Tatiana Logunova.

În semifinale, rusoaicele au întrecut, cu scorul de 45-42, echipa Estoniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici