Elena Bogdan s-a calificat în semifinalele de dublu, la Acapulco

Perechea Elena Bogdan/Nicole Melichar (România/SUA) s-a calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Acapulco, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari, beneficiind în sferturile de finală de abandonul cuplului Lauren Davies/Monica Puig (SUA/Puerto Rico).

99 afișări
Imaginea articolului Elena Bogdan s-a calificat în semifinalele de dublu, la Acapulco

Elena Bogdan (Imagine: Mihai Barbu/ Mediafax Foto)

Davies şi Puig au abandonat în primul set, după 13 minute de joc, când scorul era 2-1 pentru Bogdan şi Melichar. Lauren Davies a suferit o accidentare în partea stângă a abdomenului.

În runda următoare, Elena Bogdan şi Nicole Melichar vor juca împotriva principalelor favorite, sportivele cehe Andrea Hlavackova şi Lucie Hradecka.

Elena Bogdan a participat la Acapulco şi pe tabloul de simplu, fiind eliminată în turul doi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici