Euro 2016: Echipa naţională de fotbal a României a vizitat castelul din Chantilly

Lotul echipei naţionale de fotbal a României a vizitat, duminică, Château de Chantilly, castel situat la câţiva kilometri de cantonamentul pentru Euro 2016, notează site-ul FRF. România va juca, miercuri, de la ora 19:00, împotriva Elveţiei, în meciul al doilea din grupa A la turneul final din Franţa.

804 afișări
Imaginea articolului Euro 2016: Echipa naţională de fotbal a României a vizitat castelul din Chantilly

Euro 2016: Echipa naţională a vizitat castelul din Chantilly (Imagine: Laurentiu Mich/ Arhiva Mediafax Foto)

Înaintea şedinţei de pregătire de după-amiază, jucătorii echipei naţionale şi staff-ul au pornit într-o scurtă excursie. Au mers până la Château de Chantilly, care găzduieşte cea mai mare colecţie de tablouri după muzeul Luvru.

Tricolorii s-au plimbat în grădinile palatului a cărui construcţie a durat între 1358 şi 1882 şi au vizitat încăperile impresionante, în stil renascentist.

La castel, "tricolorii" s-au întâlnit şi cu câţiva turişti din România, aceştia felicitându-i pe evoluţia din meciul de debut al Campionatului European.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici