Eusebiu Tudor, noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti

FC Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi, prin intermediul site-ului oficial, că a parafat un contract cu tehnicianul Eusebiu Tudor, care urmează să antreneze echipa prahoveană până la finalul actualei ediţii de campionat.

392 afișări
Imaginea articolului Eusebiu Tudor, noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti

Eusebiu Tudor, noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti (Foto: Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

"În primul rând sunt fericit că mi s-a oferit şansa să mă întorc la Petrolul. Practic, sunt acasă şi am ocazia să antrenez echipa la care am crescut. Începând de astăzi mă concentrez pe ceea ce avem de făcut aici şi voi încerca să fac tot ceea ce depinde de mine ca lucrurile să meargă bine", a declarat Eusebiu Tudor pentru www.fcpetrolul.ro.

În vârstă de 41 de ani, Eusebiu Tudor are o carieră legată de clubul prahovean, activând la Petrolul atât ca jucător, la toate grupele de copii şi juniori dar şi la seniori (1999-2003), cât şi ca antrenor principal, între 2008 şi 2009.

Ulterior, Eusebiu Tudor s-a aflat pe banca tehnică a mai multor echipe din ţară, iar ultimii ani i-a petrecut în Arabia Saudită, acolo unde a antrenat la Al Ettifaq şi, ultima dată, la Al Shoalah, ambele echipe de prim eşalon.

Tudoir în înlocuieşte la FC Petrolul pe antrenorul Tibor Selymes, care şi-a reziliat contractul cu gruparea prahoveană, pe care o preluase în această vară.

Selymes a reuşit o victorie, patru remize şi trei înfrângeri în cele opt etape în care a pregătit-o pe Petrolul, echipă clasată pe ultimul loc al Ligii I, cu un punct, din cauza penalizării de şase puncte cu care a început competiţia.

De asemenea, Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu managerul sportiv Mihai Joiţa în ceea ce priveşte încetarea raporturilor contractuale.

Tibor Selymes este al treilea tehnician care părăseşte o echipă în acest sezon al Ligii I, după Bogdan Vintilă (FC Voluntari), care a fost înlocuit cu Flavius Stoican, şi după Dan Alexa, care şi-a anunţat demisia la sfârşitul săptămânii trecute de la ACS Poli Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici