EXCLUSIV ProSport Unde sunt banii familiei lui Ekeng? Soţia fotbalistului a cerut 20.000 de euro, sumă strânsă de galeria lui Dinamo. Şefii clubului spun că banii n-au ajuns la ei

La aproape un an după ce Patrick Ekeng, fotbalist camerunez al lui Dinamo, cădea secerat pe terenul din Ştefan cel Mare la meciul cu Viitorul şi murea ulterior la spitalul Floreasca, situaţia soţiei acestuia, Nathalie Ekeng, e una delicată, femeia acuzând clubul Dinamo că şi-a respectat promisiunile cu privire la ajutorul financiar.

320 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV ProSport Unde sunt banii familiei lui Ekeng? Soţia fotbalistului a cerut 20.000 de euro, sumă strânsă de galeria lui Dinamo. Şefii clubului spun că banii n-au ajuns la ei

EXCLUSIV ProSport Unde sunt banii familiei lui Ekeng? Soţia fotbalistului a cerut 20.000 €, sumă strânsă de PCH. Şefii lui Dinamo spun că banii n-au ajuns la ei (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Nathalie Ekeng a venit săptămâna trecută în Bucureşti pentru a lămuri o serie lungă de probleme cu clubul Dinamo, club pe care îl acuză că nu şi-a respectat promisiunile cu privire la ajutorul financiar. Mai mult, Nathalie a mărturisit pentru ProSport că se aşteaptă la o sumă importantă de bani, sumă strânsă de galeria lui Dinamo, dar care n-a ajuns la ea.

Nathalie a mărturisit pentru ProSport că se aşteaptă la o sumă importantă de bani, sumă strânsă de galeria lui Dinamo, dar care n-a ajuns la ea.

Nathalie Ekeng susţine că a venit în România pentru a lua de la Dinamo banii ce i se cuvin. Potrivit soţiei lui Patrick, galeria lui Dinamo i-a transmis că suporterii au strâns circa 20.000 de euro la finala Cupei României din sezonul trecut, meciul Dinamo - CFR Cluj. Însă Nathalie afirmă acum că banii nu au ajuns nici la ea, nici la familia fotbalistului din Camerun. Cu ajutorul soţiei lui Patrick Ekeng, ProSport a dialogat telefonic cu unul dintre suporterii care s-ar fi ocupat de strângerea de fonduri.

"Am strâns 20.000 de euro şi i-am predat lui Elias Bucurică”

Discuţia a fost posibilă doar cu protejarea identităţii martorului: „Eu şi cu alţi oameni din PCH am organizat o strângere de fonduri. Au fost mulţi spectatori, zeci de mii, şi fiecare a contribuit cu cât a vrut. Am strâns banii şi i-am numărat, erau aproximativ 20.000 de euro în total, bani cu care voiam să o ajutăm pe Nathalie. Noi am luat banii, cash, şi i-am predat clubului pentru a fi trimişi mai departe. Evident, nu am făcut niciun act, nu am crezut că e nevoie de aşa ceva.  Banii i-au fost predaţi lui Elias Bucurică şi el ne-a spus că i-a dat suma lui Ionel Dănciulescu. A trecut timpul şi, pentru că ţineam legătură în permanenţă cu Nathalie, observam cum suma întârzie să ajungă la ea.  Am discutat şi cu cei din Camerun, cu nişte verişori ai lui Patrick, şi ne-au spus că n-au primit nimic de la Dinamo“, susţine suporterul cu pricina. Mai mult, membrul PCH a discutat cu mai multe persoane din galerie care s-au ocupat de strângerea de fonduri pentru a lua o poziţie publică cu privire la dispariţia banilor.

Elias Bucurică a fost sunat pe tot parcursul săptămânii trecute, însă nu a răspuns apelurilor iniţiate de reporterii ProSport. Abia miercuri seară, în jurul orei 19:40, liderul galeriei din Ştefan cel Mare a răspuns firesc "Alo, da!", însă după ce jurnalistul ProSport s-a prezentat, Bucurică a "meditat" două secunde apoi a închis telefonul. Ulterior nu a mai răspuns solicitării.

Contactaţi de ProSport, oficialii lui Dinamo susţin că nu a existat un transfer de bani între suporterii din galerie şi cei din cadrul clubului. Ionel Dănciulescu a reacţionat vehement la auzul informaţiilor şi a ameninţat ProSport cu judecata în cazul în va fi publicat acest subiect.

Continuarea anchetei este disponibilă AICI.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici